Fotostudio Veenendaal2017-01-01T12:36:11+02:00

Dé fotostudio in Veenendaal

Vele camera’s, lichtbronnen, reflectiematerialen en een railsysteem maken efficiënt werken mogelijk.
Alles voor het beste resultaat.

Uitgelicht

Reclamefotografie

Reclamefotografie

Wat maakt reclame zo pakkend en doeltreffend? Natuurlijk, een krachtige slogan blijft hangen. Maar de vertaling van het concept komt allereerst tot uiting in hoogwaardige reclamefotografie. Verleidelijke en attractieve beelden bepalen de beleving van de ontvanger.

Modefotografie

Modefotografie

Wij bieden het totaalpakket voor uw kleding en verpakkingen en zorgen voor de gewenste uitstraling. Een uitgebreid modellennetwerk, ervaring met visagie en styling, bijbehorende verpakkingsontwerpen en natuurlijk eersteklas kledingfotografie brengen kleding tot leven.

Portretfotografie

Portretfotografie

Mensen, mensen  mensen. Voor een fotograaf zullen zij altijd intrigerend blijven. Zowel in de studio als op locatie fotograferen wij mensen voor zakelijke doeleinden. Gewoon, in hun werk- of woonomgeving.

Archtectuurfotografie

Architectuurfotografie

Volgens Vitruvius, de beroemde Romeinse architect steunt architectuur op de balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Voor ons is het de uitdaging om die drie principes visueel te maken, zodat de beschouwer de gebouwen werkelijk beleeft.

Fotostudio

Fiets in fotostudio

Studio Pothoff is dé fotostudio van Veenendaal.
Met een vloeroppervlakte van 80 m2 en een hoogte van 4,5 meter kunnen wij alle kanten op. Mensen of producten, alles wat door de grote roldeur past wordt gefotografeerd. In de studio spelen we optimaal met verlichting en worden ongewenste reflecties geneutraliseerd. Vele camera’s, lichtbronnen, reflectiematerialen en een railsysteem maken efficiënt werken mogelijk. Alles voor het beste resultaat.

Fotostudio

Op locatie

Portretten op locatie

Aangezien niet alles in de studio gefotografeerd kan worden, zijn wij met regelmaat op locatie te vinden. In de buitenlucht laten wij ons niet verrassen door weer of onverwachte omstandigheden. Er wordt pas gefotografeerd als wij zeker zijn van het optimale rendement. Maar we komen ook veel bij bedrijven, om bijvoorbeeld productieprocessen of ‘werknemers in actie’ vast te leggen. Ondanks de mindere lichtomstandigheden, brengen wij uw business te allen tijde doeltreffend in beeld.

Fotografie op locatie

“Aangezien niet alles in de studio gefotografeerd kan worden, zijn wij met regelmaat op locatie te vinden.”

Laatste berichten

Studio Pothoff in beeld…

Een recente netwerkbijeenkomst in onze eigen studio kon natuurlijk niet voorbij gaan, zonder onszelf extra in het zonnetje te zetten. Een wervend en gelikt praatje is niet aan iedereen besteed, dus besloten we gedurende [...]

Zomerfotografie: wat is je (stand)punt?

Studio Pothoff komt naar je toe deze zomer! Tijdens het jaarlijkse ‘Citroën oldtimers weekend’ haalde fotograaf Michiel Pothoff halsbrekende toeren uit om tot de mooiste plaatjes van dit evenement te komen. De onlangs aangeschafte bus [...]

Deze website maakt voor sommige toepassingen gebruik van cookies. Ik begrijp het!