Fotostudio Veenendaal2020-03-05T14:36:34+01:00

Dé fotostudio in Veenendaal

Vele camera’s, lichtbronnen, reflectiematerialen en een railsysteem maken efficiënt werken mogelijk.
Alles voor het beste resultaat.

Uitgelicht

Reclamefotografie

Reclamefotografie

Wat maakt reclame zo pakkend en doeltreffend? Natuurlijk, een krachtige slogan blijft hangen. Maar de vertaling van het concept komt allereerst tot uiting in hoogwaardige reclamefotografie. Verleidelijke en attractieve beelden bepalen de beleving van de ontvanger.

Modefotografie

Modefotografie

Wij bieden het totaalpakket voor uw kleding en verpakkingen en zorgen voor de gewenste uitstraling. Een uitgebreid modellennetwerk, ervaring met visagie en styling, bijbehorende verpakkingsontwerpen en natuurlijk eersteklas kledingfotografie brengen kleding tot leven.

Portretfotografie

Portretfotografie

Mensen, mensen  mensen. Voor een fotograaf zullen zij altijd intrigerend blijven. Zowel in de studio als op locatie fotograferen wij mensen voor zakelijke doeleinden. Gewoon, in hun werk- of woonomgeving.

Archtectuurfotografie

Architectuurfotografie

Volgens Vitruvius, de beroemde Romeinse architect steunt architectuur op de balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Voor ons is het de uitdaging om die drie principes visueel te maken, zodat de beschouwer de gebouwen werkelijk beleeft.

Fotostudio

Fiets in fotostudio

Studio Pothoff is dé fotostudio van Veenendaal.
Met een vloeroppervlakte van 80 m2 en een hoogte van 4,5 meter kunnen wij alle kanten op. Mensen of producten, alles wat door de grote roldeur past wordt gefotografeerd. In de studio spelen we optimaal met verlichting en worden ongewenste reflecties geneutraliseerd. Vele camera’s, lichtbronnen, reflectiematerialen en een railsysteem maken efficiënt werken mogelijk. Alles voor het beste resultaat.

Fotostudio

Op locatie

Portretten op locatie

Aangezien niet alles in de studio gefotografeerd kan worden, zijn wij met regelmaat op locatie te vinden. In de buitenlucht laten wij ons niet verrassen door weer of onverwachte omstandigheden. Er wordt pas gefotografeerd als wij zeker zijn van het optimale rendement. Maar we komen ook veel bij bedrijven, om bijvoorbeeld productieprocessen of ‘werknemers in actie’ vast te leggen. Ondanks de mindere lichtomstandigheden, brengen wij uw business te allen tijde doeltreffend in beeld.

Fotografie op locatie

“Aangezien niet alles in de studio gefotografeerd kan worden, zijn wij met regelmaat op locatie te vinden.”

Laatste berichten

Fotografie voor jubileumboek 90 jarige Tauw

Tauw is een Europees advies- en ingenieurs-bureau dat advies geeft waarbij duurzame ontwikkeling van de leefomgeving voorop staat. Het bedrijf bestaat 90 jaar en viert dit onder andere met een jubileumboek. Een relatiegeschenk dat [...]

Zakelijke portretten

Hoeveel ‘goede’ foto’s zie je op LinkedIn voorbijkomen? Op het belangrijkste zakelijke netwerk voor professionals tref je vooral privé-kiekjes aan, waarschijnlijk gekozen omdat degene die afgebeeld is zichzelf er aardig op vindt staan. Maar [...]

XXL fotografie

Kunnen jullie een foto maken van onze Goldline autoband? Van den Ban Autobanden BV uit Hellevoetsluis kwam met dit verzoek bij ons terecht. Ervaring met bandenfotografie was reden voor Van den Ban om contact [...]