Het team…

Het team van Studio Pothoff bestaat uit vier personen. Dagelijks zijn wij druk in de weer voor de meest uiteenlopende klanten van onze fotografie- en reclamestudio. Michiel Pothoff is eigenaar en fotograaf. Theo is naast fotograaf ook art-designer en DTP-er. Carl is allround vormgever en DTP-er en verzorgt tevens de beeldbewerking.

Maak kennis met ons team

Michiel Pothoff
Michiel PothoffFotograaf / eigenaar
Inmiddels 30 jaar ondernemer en bezeten van het (foto)grafische beeld. Haalt zijn inspiratie uit exposities in binnen- en buitenland. Het noodzakelijke uitwaaien gebeurt op zijn BMW r1150R.
Theo Fama
Theo FamaFotograaf / grafisch vormgever
Speelt van zijn prille jeugd al met camera’s. Kijken en creëren lopen als een rode draad door zijn leven. Toen de creatie en de fotografie bij elkaar kwamen was hij niet meer te stuiten. Waar anderen stoppen gaat hij verder.
Carl Looijen
Carl LooijenGrafisch vormgever
Na een start in een ambachtelijke drukkerij de uitdaging van het ontwerp opgezocht. Het grafische vak kent geen geheimen meer.

“Het is continu balanceren om van vormgeving geen kermis te maken.”

Kim van Loon
Kim van LoonAccount- en projectmanager
Binnen het studio Pothoff team ben ik het jongste, en dus energiekste aanspreekpunt ☺
Naast de rol als moeder voor mijn kids Gijs en Lotte sport ik met regelmaat om een beetje in vorm te blijven.
Als verantwoordelijke voor de klantencontacten schuif ik graag aan om te onderzoeken welke toegevoegde waarde wij voor u zouden kunnen zijn.