Fotograferen op locatie

Aangezien niet alles in de studio is te fotograferen, zijn wij met regelmaat op locatie te vinden. In de buitenlucht laten wij ons niet verrassen door weer of onverwachte omstandigheden. Er wordt pas gefotografeerd als wij zeker zijn van het optimale rendement.

Maar we komen ook veel bij bedrijven, om bijvoorbeeld productieprocessen of ‘werknemers in actie’ vast te leggen. Hoe de lichtomstandigheden ook zijn, wij brengen uw business te allen tijde doeltreffend in beeld.

In onze eigen studio kunnen wij de verlichting zodanig positioneren dat het object ideaal belicht wordt. Ook buiten wordt dit principe toegepast. Een situatieschets met noordpijl vormen hierbij een belangrijk uitgangspunt. Er wordt pas gefotografeerd op het moment dat de bezonning perfect is en de vorm van het object optimaal tot zijn recht komt.

Het fotograferen van productieprocessen is door mindere lichtomstandigheden een uitdaging. Er zijn flink wat variabelen waarmee rekening gehouden moet worden en ook is het vaak zoeken naar ruimte voor de fotograaf. Keuzes maken is hier de sleutel naar succes. Door onze jarenlange ervaring leveren wij de klant altijd waardevolle beelden, ongeacht de situatie.