‘Een website hoeft niet altijd complex of 100% uniek te zijn, als hij maar de juiste uitstraling heeft, duidelijk navigeert en het goede gevoel opwekt!’ Voorafgaand aan het ontwikkelproces van de website voor het nieuwe bedrijf Lumtex was dit dé hoofdmoot uit de briefing. Een passende oplossing bleek niet ver weg.

Dat de website niet ‘100% uniek’ is klinkt wellicht negatief. In ons wereldje bedoelen we daar mee dat de website niet van scratch af aan gemaakt is, maar vanuit een bestaand web template. Over de algehele structuur en navigatie van de nieuwe Lumtex-site is al lang en breed nagedacht, toen het (WordPress)template ontwikkeld werd. Dit kan een groot voordeel zijn voor het kostenplaatje en de ontwikkelsnelheid. En bovendien: de website werkt direct foutloos!

Waar is Studio Pothoff dan voor nodig? Voor de rest! Het template wordt aangekocht en technisch in gereedheid gebracht om vervolgens gevuld te worden met fotomateriaal en teksten. Functionaliteiten worden toegevoegd of geschrapt, net wat de opdrachtgever wil. Kortom: de complete look & feel van de website ligt in onze handen en we zorgen voor het gevraagde Lumtex-imago. Is de website af? Dan regelen we de hosting en optimaliseren we de vindbaarheid via Google. Natuurlijk onderhouden we de website door middel van updates.

> Bekijk de website van Lumtex

Over Lumtex
Lumtex staat voor een collectie mooi vormgegeven, zeer grote esthetische lichtarmaturen. Armaturen die qua afmeting beginnen waar anderen stoppen en bovendien altijd perfect afgestemd op de omgeving die ze vullen. Creativiteit, vakmanschap en mooie materialen samengebracht in een hightech omgeving vormen de basis voor de ontwikkeling van de Lumtex collectie. Inspirerend wat betreft vormgeving en innovatief wat betreft LED technologie, zodat maximale beleving wordt gecreëerd in grote ruimtes.