Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht

16 april 2015

Geen mobiele website? Google slaat genadeloos toe

Nederland is bij uitstek een internetland. De snelste verbindingen, de meeste internetaansluitingen van Europa en natuurlijk heel veel websites. En wat willen we nou vooral bereiken met ons ‘digitale visitekaartje’? Juist, zoveel mogelijk bezoekers. Daarom is het spel der zoekmachineoptimalisatie (SEO) vandaag de dag iets dat hoog op de agenda van menig ondernemer staat. En vanaf 21 april 2015 is het opletten geblazen voor eenieder die goed gevonden wil worden via Google…

De nummer 1 zoekmachine heeft namelijk aangekondigd vanaf deze datum websites die ‘mobile friendly’ zijn voorrang te geven. Dus heb je geen mobiele website of is je website niet responsive? Dan zou je zomaar eens wat posities omlaag kunnen gaan, iets dat je natuurlijk niet wilt. Eigenlijk is het dus voor iedereen aan te raden om aandacht te besteden aan de mobiele aanwezigheid. En laten we eerlijk zijn; dat mag anno 2015 ook ├ęcht wel.

Vraag je zelf dus de volgende zaken af: heb ik een mobiele site, is deze mobile-friendly en is de website mobile SEO proof? Kom je er zelf niet uit? Wij als reclamebureau en onlinespecialisten staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen!

Wel kan je alvast zelf een beginnetje te maken door hier zelf je website te testen op dit gebied. Succes!