Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht
NederCare

26 maart 2015

Kosten beursdeelname terugverdienen?

Actief op de beursvloer. Niet alleen kost dat veel tijd aan voorbereiding en mankracht tijdens de beursdagen, ook kan het financiële plaatje soms de pan uit rijzen. Wel zijn beurzen een ideale mogelijkheid om de organisatie eens goed in de spotlights te zetten, alleen is het dus zaak om (op termijn) de investering ook terug te verdienen. Het uiterlijk van de beursstand is in dit verhaal een niet te onderschatten factor.

En daar komt ons specialisme om de hoek kijken! Zo hebben wij recent het ontwerp van de standpanelen van onze klant Nedercare verzorgd. Zij stonden drie volle dagen op de vakbeurs Zorg & ICT in de jaarbeurs Utrecht en kunnen achteraf spreken van een succesvolle deelname. Natuurlijk hadden ze een goed verhaal te vertellen, maar ook door hun opvallende verschijning in de massa trokken vele bezoekers naar de stand.

Totale ontzorging van de klant: daar is het ons als reclamebureau bij beursdeelname om te doen. En niet alleen de panelen en andere presentatiemiddelen krijgen onze aandacht. Ook denken wij mee over een uniek beursconcept. Hoe kunnen we het verhaal achter de organisatie zo vertalen, dat het een krachtige boodschap oplevert die nog lang blijft hangen? Benader ons en we openen graag de discussie, verzorgen de planning en leveren op tijd de benodigde spullen. Beursdeelname was nog nooit zo ontspannen!

Kijk op hier voor een indruk van overige presentatiemogelijkheden.