Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht
OffbeatCinema

20 januari 2015

Ondergesneeuwde filmparels komen tot leven

Filmliefhebbers herkennen het vast wel: relatief onbekende topfilms verdienen eigenlijk meer aandacht en je deelt je enthousiasme maar al te graag met ge├»nteresseerden. Met deze gedachte in het achterhoofd hebben twee jonge Amsterdamse muziek- en filmliefhebbers de handen ineengeslagen en is het nieuwe concept ‘Offbeat Cinema’ geboren. Aanstaande zondag 25 januari vindt de aftrap van de eerste editie plaats in Amsterdam-Noord.

Films die anders zijn, bij bijna niemand een belletje doen rinkelen, minder vaak voorkomen in de toplijstjes, maar daarom zeker niet vergeten mogen worden! Offbeat Cinema wil deze films naar voren schuiven, (opnieuw) een podium bieden en heeft met horecagelegenheid ‘de Ceuvel’ niet alleen een samenwerkende partner gevonden, maar ook een levendige locatie in de hoofdstad.

En bij film alleen blijft het zeker niet! Na afloop zullen gedreven muzikanten de film verder tot leven brengen met nauw aansluitende muziek. Welke prent tijdens de kickoff te zien zal zijn is nog strikt geheim, maar film- en muziekliefhebbers zullen zeker hun hart kunnen ophalen. Het zal ons niks verbazen als dit evenement, daarnaast, ook juist een breder publiek over de streep trekt. Dus verzamel je vrienden, familie en kennissen en bezoek Offbeat Cinema!

Evenement: Offbeat Cinema
Datum: zondag 25 januari 2015
Tijdstip: start film 14.00 uur, gevolgd door muzikaal optreden

Meer informatie is te vinden op www.offbeatcinema.nl of via Twitter, Facebook en Instagram.