Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht

28 augustus 2014

Studio Pothoff’s ‘CD van de Maand’!

Onze trouwe klanten en volgers weten al langer dan vandaag dat muziek bij Studio Pothoff bepaald geen ondergeschoven kindje is. Discussies over nieuwe albums en stijlen, het herbeleven van klassieke pareltjes of gewoon even wat luchtige hitjes: onze creativiteit wordt altijd gevoed door een goede dosis melodieus geluid.

Om dit gegeven extra kracht bij te zetten circuleert sinds jaar en dag de ‘CD van de Maand door de studio. Het idee: een roulatiesysteem waarbij iedere maand een CD wordt ingebracht door een medewerker, die vervolgens 30 (of 31) dagen de boventoon voert in ons muzikale spectrum. De CD is bij voorkeur niet alledaags, maar alles is geoorloofd. Belangrijkste regel: ook al komt het bloed uit je oren, hij wordt niet afgezet!

Augustus Triphop-maand met Massive Attack

Houd ‘Actueel’ in de gaten, want de maandelijkse CD’s zullen hier voorbij komen, aangevuld met een korte review van de medewerker zelf. Het meest recente album is ingebracht door Merijn en valt in de categorie: (bijna) vergeten klassieke meesterwerken. We hebben het over Massive Attack – Mezzanine (1998). Bij het grote publiek met name bekend door de hit ‘Teardrop’, maar door de kenners in één adem genoemd als dé grondleggers van het Triphop-genre.

Hier volgt een overzicht van alle CD’s van de maand uit het jaar 2014:

Januari
Van Dik Hout – Alles wat naar boven drijft    José

Februari
Andrea Schroeder – Where the wild oceans end    Carl

Maart
Madrugada – Industrial Silence    Merijn

April
Villa Zena – Self made woman    Michiel

Mei
Triggerfinger – By absence of the sun    Theo

Juni
Coldplay – Ghost stories    José

Juli
Thomas Azier – Hylas    Carl

Augustus
Massive Attack – Mezzanine    Merijn