Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht

29 oktober 2014

Waarom wij altijd scherp moeten blijven…

Twitter volgen wij voornamelijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de regio. Interessant maar niet altijd vermakelijk. Daarom volgen we ook een paar ‘leuke’ rubrieken zoals @taalvoutjes en @taalmissers. Wat een geweldige tweets plaatsen zij. Als je ziet wat voor fouten er gemaakt worden in krantenkoppen, advertenties of op teletekst; on-ge-lo-fe-lijk! Natuurlijk is het tegenwoordig de vraag of de foutjes niet gephotoshopt zijn, maar vooral de foto’s die mensen maken in supermarkten en drogisterijen werken behoorlijk op onze lachspieren.

Dat er ook nog een goede organisatie achter deze rubrieken zit, blijkt wel uit de creatieve onderschriften bij de foto’s. Sommige foto’s zijn op zichzelf niet heel erg grappig, maar door de opmerking erbij wordt het geheel toch erg lollig.

Wij als reclamebureau houden de uitingen van onze collega’s beroeps- en dwangmatig goed in de gaten. Mochten we een foutje ontdekken dan zullen we zeker niet nalaten deze door te sturen. Nu maar hopen dat er nooit eentje van ons voorbij komt.