Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht
WordPress

13 mei 2015

Websites? Check!

“Doen jullie ook websites?” Een vraag die ons toch regelmatig gesteld wordt, door soms zelfs de gevestigde klantenkring. Toegegeven, als je kijkt waar de oorsprong van Studio Pothoff ligt is het ook geen gekke vraag. Maar, ook wij gaan met de tijd mee en zijn al j├íren niet meer alleen een fotografie- en ontwerpstudio. Dus ja, als full service reclamebureau begeven wij ons zeker ook op de online markt. En wat voor velen een eyeopener is: websites slingeren we anno 2015 binnen no-time en voor een laag tarief het wereldwijde web op!

Met name de minder complexe websites groeien vandaag de dag steeds meer naar elkaar toe. Qua design, structuur en gebruik. Maar of dat een slecht ding is? Zeker niet! De standaard template mogelijkheden binnen het immens populaire platform ‘WordPress’ zijn eindeloos, om voor iedereen een mooie, snelle, gebruikersvriendelijke en technisch uitstekende website te maken. Een website die voldoet aan de tijd waarin we leven: geheel mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor goede vindbaarheidsresultaten binnen Google.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw website? Eens praten over een website-upgrade of brainstormen over de huidige vorm? Wij adviseren u graag!

Kijk ook eens op onze fotografiewebsite; een recent webtraject dat geheel aansluit op het hierboven beschreven verhaal.