Menu

Fotografie

Actueel

#


Overzicht

17 september 2014

www.studiopothoff.nl: het digitale visitekaartje

Daar is ie dan! Na maanden van brainstormen, schetsen, ontwerpen en bouwen is www.studiopothoff.nl onherkenbaar geworden, in positieve zin natuurlijk. Nu zou je misschien denken: zo complex is de website toch ook weer niet, moet dat maanden duren? Maar waar wij voor onze klanten dagelijks de strijd aangaan om de het meest snelle en flexibele reclamebureau te zijn, komt je eigen sores altijd op de tweede plaats. Herkenbaar?

Vandaar dat wij er voor gekozen hebben om de website maar gewoon online te zetten, ook al hij is nog niet helemaal 100%. Er zal zeker nog gefinetuned worden de aankomende tijd, maar ook nu al is het platform meer dan voldoende voor een uitgebreide digitale rondleiding door het reclamebureau en de fotografiestudio.

Dus pak je tablet, smartphone (hij is uiteraard compleet ‘responsive’ voor elk apparaat) of computer en surf als de wiedeweerga naar www.studiopothoff.nl. Maak vervolgens meteen de keuze: fotografie of reclame. En vind je weg in ons werk, de klanten of kom meer te weten over Studio Pothoff en haar medewerkers.

Feedback, opmerkingen, suggesties of gewoon complimenten? We vinden het altijd leuk om te horen. Houd je vooral niet in!